Craiova:Adevărul de Seară este pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima săptămână în reţeaua socială online, ziarul craiovean şi-a făcut 85 de prieteni.

Facebook, una dintre cele mai cunoscute reţele sociale de pe internet, are de săptămâna trecută un nou membru: Adevărul de Seară, ediţia de Craiova. Ziarul a reuşit în primele şapte zile de la crearea contului să îşi facă mai mult de 10 prieteni pe zi. Tineri de alte naţionalităţi care au studiat aici, suporteri ai clubului de fotbal, craioveni plecaţi în ţări străine care duc cu ei dorul de oraşul natal sau pur si simplu oameni care vor să ştie ce se mai întâmplă în urbe, aceştia sunt cei care au intrat imediat în reţeaua noastră.

Afiliat contului, echipa AdS a creat şi un grup. Prietenii şi membrii grupului sunt invitaţi să citească articolele de pe pagina web a ziarului: http:\craiova.adevarul.ro. Echipa îşi propune nu doar să faciliteze accesul către informaţie, ci şi să participe la viaţa comunităţii, şi a început prin a felicita apariţia unui nou număr al revistei de fotografie online concepută în oraş sau schimbând mesaje cu prietenii nou făcuţi.

Vizând apropierea de cititor, redactorii Adevărul de Seară pregătesc pe site dezbateri şi sondaje, părerea oamenilor fiind esenţială pentru cotidian. Dacă doriţi să simţiţi că faceţi parte dintr-o comunitate, vă invităm să vizitaţi contul Adevărului de Seară de pe Facebook. Pentru a deveni membru al reţelei sociale, este necesară crearea unui cont cu nume de utilizator şi parolă pe pagina web www.facebook.com.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite