Craiova: La vânătoare de maşini parcate ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Rutiera Dolj au ridicat de pe domeniul public, în aceste zile,  peste 50 de maşini parcate ilegal.

În cadrul unei acţiuni privind parcările ilegale, poliţiştii au constatat nu mai puţin de 92 de fapte de natură contravenţională, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare totală de 5.520 lei şi au fost ridicate 53 de autovehicule staţionate sau parcate ilegal.

„Efectivele Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj au acţionat pe raza municipiului Craiova, pentru prevenirea opririlor şi staţionărilor neregulamentare, venind astfel în întâmpinarea sesizărilor primite de la cetăţeni, care au ca obiect tocmai

astfel de comportament lipsit de respect al unora dintre conducătorii auto, care parchează în asemenea fel încât blochează accesul pe aleile laterale sau chiar intrările în unele instituţii publice”, a declarat comisar Adrian Căpraru, purtător de cuvânt IPJ Dolj. 

300 de lei pentru recuperarea maşinii

Măsura adoptată de edili prevede ca toţi şoferii care parchează neregulamentar, în special pe străzile principale, să rămână fără maşină. Autovehiculele sunt ridicate de reprezentanţi ai RAT Craiova, ai Poliţiei Comunitare şi ai Poliţiei Rutiere.

Pentru a-şi putea recupera autoturismul, un şofer va trebui să achite 300 de lei pentru ridicare. În cazul în care proprietarii nu îşi vor ridica maşinile în 48 de ore, vor achita câte 10 lei pentru fiecare zi în care maşina staţionează în depozitul special amenajat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite