Craiova se serbează cu mare fast

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Zilele Municipiului Craiova se pune mare accent pe spectacole de teatru, muzică şi expoziţii oferite locuitorilor unui oraş care aspiră la titlul de citadelă culturală a ţării - şi

La Zilele Municipiului Craiova se pune mare accent pe spectacole de teatru, muzică şi expoziţii oferite locuitorilor unui oraş care aspiră la titlul de citadelă culturală a ţării - şi asta în pofida celor care mai cred că municipiul Craiova, oraş care-l are drept patron pe Sf. Dumitru, practică în astfel de momente doar carnavalul ieftin şi bâlciul popular. Deschiderea manifestării va avea în această seară, de la ora 19, în Piaţa Mihai Viteazul.

Jumătate de oră mai târziu, spectacolul Naţionalului craiovean "Cele două orfeline", în regia lui George Ivaşcu (foto), va inaugura seria de spectacole prevăzute să aibă loc sub egida Zilelor Craiovei, la Sala "Amza Pellea", de la ora 19.30. Sărbătoarea, care va continua până pe 28 octombrie, stă sub semnul artei şi exuberanţei imaginative.

Nu vor lipsi de la întâlnirea cu publicul craiovean, caricaturistul Ştefan Popa Popas, maestrul Alexandru Racu, actorii Tudor Gheorghe, Răzvan Mazilu, Florin Piersic şi Ştefan Iordache.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite