Craiova: Încă un poliţist de la Crimă Organizată, bătut în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCOA) Craiova a fost bătut, aseară, în trafic, de doi craioveni, după ce în urmă cu doar câteva zile un alt coleg de-al său a fost agresat de doi arbitri, în aceleaşi condiţii. 

Conflictul a izbucnit după ce poliţistul Ionuţ Ţuculeanu (26 ani) şi Adrian Mitrache (21 ani), respectiv Codrin Călin (23 ani) s-au şicanat în trafic. În urma altercaţiei, poliţistul a ajuns la spital cu leziuni minore.

Ţuculeanu este agent de poliţie în cadrul BCCOA Craiova. La momentul producerii incidentului, acesta se afla în timpul liber.

“Din cercetări s-a stabilit faptul că între cei trei tineri a avut loc un schimb de replici contradictorii, lovindu-se reciproc, urmare acestui  fapt Ionuţ Ţuculeanu a suferit leziuni minore”, a declarat Florentina Popescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În prezent, tinerii sunt audiaţi de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul, a cauzelor, urmând ca în funcţie de rezultat să fie luate măsuri în consecinţă

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite