Craiova: O medalie pentru Mircea Sandu, pentru a nu uita de Ştiinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu nu va participa la dineul din această seară organizat cu ocazia centenarului FRF, dar i-a trimis un cadou preşedintelui federaţiei. Finanţatorul Ştiinţei a pregătit pentru Mircea Sandu o medalie din aur alb, pe care a lăsat-o, aseară, la Bucureşti, în speranţa că ea va ajunge în posesia Naşului. Adrian Mititelu nu va participa la dineul din această seară organizat cu ocazia centenar


Mititelu nu a trecut peste conflictul în care se află de mai mult timp cu preşedintele FRF, dar a ţinut să-i amintească acestuia, prin cadoul făcut, că Universitatea Craiova a însemnat ceva în istoria de 100 de ani a Federaţiei. „Având în vedere că eu nu pot să ajung la FRF, vă rog să ne faceţi şi nouă un serviciu, să îi daţi acest cadou domnului preşedintele Mircea Sandu din partea FC Universitatea Craiova, cu prilejul celor 100 de ani de fotbal românesc. Am făcut o medalie aniversară. Este dintr-un metal preţios, aur alb, este inscripţionată 1909-2009 şi, bineînţeles, nimic fără Universitatea Craiova. Sper ca domnul preşedinte să o primească. Este un cadou făcut de un club către preşedintele Federaţiei“, s-a adresat aseară Adrian Mititelu moderatorului emisiunii „Recursul Etapei“, la care a fost invitat.

Mititelu nu a avut acces la şedinţa FRF

Preşedintele CA al Universităţii nu a primit acceptul de a participa la Adunarea Generală a FRF care a avut loc ieri, pe motiv că se află în stare de suspendare, în aceeaşi situaţie fiind şi patronul FC Timişoara, Marian Iancu. Ca atare, Mititelu a refuzat să participe la dineul organizat de FRF astăzi, de la ora 19.30, la Palatul Parlamentului, deşi Sandu susţine că l-a invitat.
„Domnul Iancu şi domnul Mititelu atacă federaţia că nu face reguli bune, statut bun. Acum 34 de zile li s-a transmis cluburilor propuneri de modificare a statutului. Să ne spună ce vor ca proiect, să dezbatem. Nu au trimis nimic, în schimb apărem la televizor şi vorbim. Nu am primit decât de la «U» Cluj, Dunărea Galaţi şi Dinamo. Trebuiau să ştie că, dacă sunt în stare de suspendare, nu au voie să reprezinte cluburile în adunări generale, dar sunt invitaţi la dineul pe care îl organizăm cu ocazia centenarului“, a precizat, aseară, Mircea Sandu.

„Sandu nu va fi schimbat niciodată“

Patronul Ştiinţei a continuat atacurile la adresa lui Mircea Sandu. „Nu aveam voie să votez, dar să particip puteam! Trebuia să vorbim despre ce putem face pentru viitorul fotbalului nostru, iar eu sunt reprezentantul Universităţii Craiova. Dar parcă aş fi persoană non-grata la Federaţie. M-am convins acum. Mircea Sandu nu va fi schimbat niciodată, are mulţi susţinători, acoliţi“, a afirmat Adrian Mititelu. Acesta susţine că a făcut memoriu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru amenda de 300.000 de lei primită după declaraţiile date la adresa lui Bogaciu, arbitru care acum este cercetat penal. Mititelu cere şi daune morale, verdictul fiind aşteptat pe 31 mai.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite