Craiova: De mâine se închide centrul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: De mâine se închide centrul
Craiova: De mâine se închide centrul

Traficul în centrul Băniei se anunţă unul de coşmar în această săptămână. Municipalitatea a decis să închidă de marţi de la 16.00 până luni la ora 18.00 anumite tronsoane din străzile din centrul oraşului.

Premiile muzicale Romanian Music Awards 2009 care vor avea loc sâmbătă la Craiova vor da peste cap circulaţia în centrul Craiovei. Pentru ca organizatorii să poată monta scena, tribunele şi toate echipamentele,
Primăria a decis să închide de marţi, 02 iunie 2009, ora 16.00, până luni, 08 iunie 2009 - ora 18.00, circulaţia pe următoarele tronsoane:
 - strada Popa Şapcă –de la intersecţia cu strada Ioan Maiorescu până la intersecţia cu strada Unirii

 -strada A.I.Cuza – de la intersectia cu strada Unirii pana la intersectia cu strazile  străzile Romul şi C.S.Nicolaescu Plopşor

 -strada Unirii – de la intersecţia cu str . Mihai Viteazul până la intersecţia cu strada A.I.Cuza.

 De asemenea în intervalul vineri 05 iunie 2009 – ora 22.00, până luni, 08 iunie 2009 – ora 22.00, circulaţia rutieră pe străzile Popa-Şapcă şi A.I. Cuza – sectorul de drum cuprins între str. Unirii şi str. Arieş se va închide –instituindu-se astfel restricţia de circulaţie de la fiecare sfârşit de săptămână.

 În intervalele menţionate,  zonele restricţionate vor deveni zone pietonale, traficul rutier urmând a se desfăşura  pe arterele adiacente.

 Riveranii vor avea permisiunea de acces cu autovehiculele doar în baza cărţii sau buletinului de identitate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite