Craiova: Încă o amânare pentru Iancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul de fond, la Tribunalul Dolj, al fostului şef al ANIF, Costel Iancu, a fost amânat din nou. Avocaţii au invocat faptul că nu au avut timp să studieze dosarul foarte cuprinzător.  Judecătorul Stan Prodănescu a stabilit următorul termen pentru 22 aprilie, după ce a menţionat că un termen pentru stabilirea şi pregătirea apărării a mai fost dat şi la ultima înfăţişare.

Costel Iancu a fost trimis în judecată pentru lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi constituire de grup infracţional, alături de alţi cinci inculpaţi: Laurenţiu Capotescu, Marian Cristescu, Geromin, Lucian şi Ştefăniţă Bîltac. 

În octombrie 2006, Constantin Iancu alături de mai multe persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT, Serviciul Teritorial Craiova, după ce Alexandru Andrei, cetăţean român rezident în Austria, a sesizat autorităţile, susţinând că ar fi fost sechestrat de Iancu şi acoliţii săi. Aceştia l-ar fi şantajat pentru a-l coopta pe fostul şef al ANIF ca asociat la una dintre societăţile lui Andrei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite