Craiova: Zilele Tehnicii Studenţeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia Studenţilor de la Automatică, Calculatoare şi Electronică (OSACE) a deschis astăzi oficial Sesiunea internaţională de comunicări “Zilele Tehnicii Studenţeşti”, manifestare aflată la a VI-a ediţie.

Startul a fost dat de decanul Automaticii, profesorul Eugen Bobaşu, de prodecanii Marin Lungu, Dorian Dogaru şi Eugen Iancu şi zeci de posibili viitori oameni de ştiinţă, astăzi studenţi fascinaţi de minunile tehnicii. Până pe 21 mai, când se va lăsa cortina peste această ediţie, participanţii vor sta faţa în faţă cu oameni de afaceri, implicaţi în proiect pentru a descoperi potenţialul învătământului de profil tehnic.

Află care sunt perspectivele

De cealaltă parte, cei aflaţi încă pe băncile şcolii vor afla ofertele existente în această direcţie pe piaţa europeană a muncii. Mâine, Fizica şi Mecanica îşi vor prezenta proiectele, iar miercuri, Automatica şi Electronica. Seminarul, care se va încheia cu premierea participanţilor, a fost organizat în parteneriat cu Uniunea Naţională a Studenţilor din România, Ministerul Tineretului şi Sportului, şi Consiliul Judeţean Dolj.  În urmă cu doi ani, valoarea totală a premiilor a depăşit 11.000 de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite