Craiova: Violată la 12 ani de un prieten de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de 12 ani din comuna Pleşoi a fost violată sâmbătă, in jurul orei 17:00, chiar de către unul din prietenii familiei sale. Stelu Marinaş, de 25 de ani, vecin al victimei, a întâlnit-o întâmplător pe Andreea C., a urcat-o cu forţa în maşina pe care o conducea, a dus-o pe un câmp unde a forţat-o să întreţină raporturi sexuale cu aceasta, după cum a declarat mama fetiţei.

„Fetiţa mea a venit acasă ţipând şi plângând, imediat ce a reuşit să scape de cel pe care îl credeam prieten cu noi. Când a intrat în curte, tremura toată şi a căzut din picoare. Când şi-a revenit, mi-a spus că prietenul nostru, Stelu, şi-a bătut joc de ea. Am apelat la presă pentru că nu vreau să i se mai întâmple nimănui ceea ce a păţit copilul meu”, a spus Maria Smarandache, mama fetiţei.
Arestat pentru 29 de zile
 „Din primele cercetări se pare că vinovatul, Stelu M. De 25 de ani a acostat-o pe fată pe o stradă din comuna Pleşoi şi a urcat-o cu forţa în automobilul pe care îl conducea. Victima a fost dusă pe un câmp, unde Stelu M. a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el. După comiterea faptei, când Andreea C. a încercat să îşi contacteze părinţii, inculpatul i-a smuls telefonul prin violenţă”, a declarat Florentina Popescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj. Stelu M. a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, urmând ca mâine să fie judecat recursul acestuia la Curtea de Apel Craiova, împotriva măsurii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite