Craiova: Vancea: „Universitatea are cei mai mulţi suporteri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul craiovean al pandurilor, Robert Vancea, susţine că spectatorii gorjeni sunt majoritatea suporteri ai Universităţii. Jucătorul de 32 de ani evoluează din 2004 la Pandurii, fiind unul dintre cei mai buni cunoscători ai publicului de la Târgu-Jiu.

Vancea a avut ocazia să vadă manifestările suporterilor olteni la meciurile directe dintre Ştiinţa şi Pandurii şi este convins că fanii Craiovei de la Târgu-Jiu sunt mai fanatici decât cei ai echipei locale.
Astfel, la meciul de duminică, publicul de pe „Municipal“, chiar dacă va fi majoritar din Gorj, va ţine cu Universitatea, după părerea lui Robert Vancea: „Fiind echipa cu renume a Olteniei şi având în vedere palmaresul pe care-l are, lumea va ţine aici tot cu Craiova. Pentru că are mulți suporteri la Târgu-Jiu, poate mai mulţi decât în oricare alt loc din ţară“.

„Dacă rezultatul ne va fi favorabil, publicul va ţine cu noi“

Chiar dacă Ştiinţa deţine supremaţia la numărul de suporteri, Vancea nu exclude posibilitatea ca aceştia să susţină echipa locală, dacă va juca mai bine: „Chiar dacă Craiova are cei mai mulţi suporteri aici, situaţia se poate schimba, pentru că toţi aceştia ţin şi cu Pandurii. Dacă rezultatul va fi favorabil nouă, automat şi publicul se va schimba şi va ţine cu noi“.
În cazul unei victorii a pandurilor, mijlocaşul oltean crede că se vor supăra rău doar suporterii fanatici ai Universităţii. „Nu cred că o victorie a noastră va supăra pe cineva, decât poate pe cei care într-adevăr sunt pătimaşi pentru Craiova. E greu de spus dacă sunt suporteri pătimaşi şi pentru Pandurii, pentru că echipa nu este de foarte mult timp în Liga I. Fanii pandurilor nu sunt precum cei de la Craiova, dar eu sper să se ajungă şi aici să fie la fel şi să avem parte de aceeaşi atmosferă în tribune precum cea din Bănie“, a mai spus Robert Vancea, jucător care a evoluat timp de opt ani în Craiova, la Universitatea, Electroputere, Constructorul şi Extensiv.


Vezi suporterii Universităţii Craiova, la Târgu-Jiu.





Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite