Craiova: Trei puncte obligatorii pentru Ştiinţa la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova va evolua mâine, de la ora 17.00, în deplasare, la Ploieşti, cu CS Otopeni. Ştiinţa îşi poate consolida poziţia în clasament printr-o victorie în faţa penultimei clasate.

Jucătorii pregătiţi de Nicolo Napoli au un program relativ uşor în următoarele două etape, cel puţin din punct de vedere al clasamentului. CS Otopeni nu mai are şanse să se menţină în Liga I, dar evoluţiile sale din ultimul timp sunt destul de bune, mulţi spunând că nu merită să retrogradeze. În schimb, Universitatea Craiova trebuie să câştige dacă vrea să se califice în Europa League.

Nicolo Napoli are probleme de lot şi de această dată. În afara fotbaliştilor indisponibil de mai mult timp - Mitchell, Baird, Şoavă - va lipsi şi Joshua Rose, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. În schimb, vor reveni Bornescu şi Bărboianu. Deşi a apărat bine cu Gaz Metan Mediaş, probabil că Silviu Lung junior îi va ceda locul în poartă lui Mircea Bornescu. Este de aşteptat ca şi Bărboianu să fie titular, în retur arătând un fotbal de calitate. Gazdele vor avea un singur absent, Victoraş Iacob, atacantul fiind suspendat după cartonaşul roşu primit în partida cu Rapid.

Egalitate în întâlnirile directe
Meciurile dintre Universitatea Craiova şi CS Otopeni au fost foarte echilibrate până acum. Au existat trei întâlniri, două în Divizia B şi una în turul actualei ediţii de campionat. Ştiinţa a câştigat cu 1-0 partida de pe „Ion Oblemenco“, de pe 29 octombrie 2005, cu acelaşi scor impunându-se gazdele de mâine, pe 13 mai 2006, acasă, în returul acelui sezon. Ultimul joc dintre cele două combatante a fost pe 1 noiembrie 2008, CS Otopeni realizând o remiză în Bănie, scor 2-2. Prepeliţă şi Wobay au punctat în partida-tur, însă Nibombe şi Kalle au restabilit egalitatea în finalul jocului.

Baird ar putea evolua cu Buzăul
Australianul Michael Baird are şanse să joace în partida cu Gloria Buzău. Atacantul este refăcut după accidentarea suferită şi va fi pentru prima dată în acest an pe pe banca de rezerve. „Există posibilitatea ca Baird să fie pe banca de rezerve la meciul cu Gloria Buzău, însă este exclus să joace din primul minut. La cum se prezintă acum, poate evolua maxim 15 - 20 de minute“, a precizat medicul Ştiinţei, Claudiu Stamatescu.

Puteţi urmări LIVETEXT desfăşurarea partidei de la Ploieşti pe craiova.adevarul.ro, mâine, începând cu ora 17.00

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite