Craiova: Traian Băsescu, aşteptat astăzi "Acasă la Nea Mărin"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Traian Băsescu, aşteptat astăzi  "Acasă la Nea Mărin"
Craiova: Traian Băsescu, aşteptat astăzi "Acasă la Nea Mărin"

 Timp de trei zile oraşul de suflet al lui "Nea Mărin" este în sărbătoare.

Citeşte şi:

Băsescu promite explicaţii

PNL îi cere explicaţii lui Băsescu

Cea de-a IX-a ediţie a Zilelor oraşului Băileşti şi cea de-a II-a ediţie a manifestării "Acasă la Nea Mărin", au debutat ieri cu un program artistic, demonstraţie de carturi şi alte momente artistice. 

Manifestările dedicate oraşului vor continua astăzi cu un concurs de cros şi de şah, lansare de carte, vernisaj de pictură, acordări de distincţii, recital de muzică folck, muzică uşoară şi etno, dar şi alte concursuri şi expoziţii.  Nu vor lipsi momentele umoristice, că doar e oraşul natal al inegalabilului Amza Pellea. 

La ediţia din acest an este aşteptat şi preşedintele Traian Băsescu. Potrivit primarului Costel Pistriţu, preşedintele Băsescu şi soţia sa, Maria, vor ajunge la Băileşti sâmbătă după – amiază, în jurul orei 16,30.  Alaiul prezidenţial va parcurge pe jos drumul până în faţa Casei Memoriale "Amza Pellea". De asemenea, actorul Marcel Iureş este aşteptat la Zilele Băileştiului, care va sosi împreună cu fiica lui Amza Pellea, Oana. Iureş este născut în Băileşti ca şi marele Amza.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite