Craiova: Tiriştii, obligaţi să ocolească Aleea II Bechetului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii autovehiculelor cu masa mai mare de 10 tone sunt obligaţi de joi să folosească un alt traseu ocolitor din strada Brestei.

Primăria a anunţat că, din cauza lucrărilor de asfaltare aflate în derulare pe străzile Bucura şi Aleea II Bechetului, tiriştii care vin dinspre Bechet vor folosi ruta Bulevardul Nicolae Romanescu- strada Corneliu Coposu-Strada Caracal-bulevardul Decebal-Calea Bucureşti-Centura de Nord, ajungând apoi pe drumul european E70.

Modificare până la asfaltare

Conducătorii autovehiculelor de mare tonaj care se îndreaptă spre Bechet folosesc de joi traseul E70-Centura de Nord-Calea Bucureşti-bulevardul Decebal-strada Caracal-strada 1848-strada Gheorghe Chiţu-bulevardul 1 Mai- bulevardul Nicolae Romanescu. Potrivit reprezentanţilor primăriei, după finalizarea lucrărilor pe cele 2 străzi, traseul de deviere va reveni la varianta anunţată, aceea prin care şoferii foloseau străzile Potelu, Bucura şi Aleea II Bechetului pentru a ajunge pe bulevardul Romanescu. Circulaţia pe strada Brestei este închisă până pe 15 septembrie pe sectorul de drum cuprins între strada Pelendava şi Râului, din cauza lucrărilor la reţeaua de canalizare din cartier.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite