Craiova: Ştiinţa, fără patru jucători la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În afară de fundaşul Mitchell şi atacantul Baird, accidentaţi de mai mult timp, Nicolo Napoli nu va conta mâine pe mijlocaşii Prepeliţă (suspendat) şi Şoavă (accidentat). În schimb, va reveni Spase Dilevski.

Delegaţia Universităţii Craiova a ajuns de ieri în Braşov, fiind cazată la Hotel „Ramada”. Tehnicienii alb-albaştrilor sunt nevoiţi să schimbe doi dintre jucătorii de bază din acest retur de campionat. Andrei Prepeliţă a primit al patrulea cartonaş galben şi nu va putea juca, iar Florin Şoavă s-a accidentat în repriza a doua a întâlnirii cu Unirea Urziceni. Mijlocaşul de 31 de ani acuză o miozită, dar este suspect şi de o leziune musculară, medicul echipei susţinând că fotbalistul ar putea lipsi de pe gazon între două săptămâni şi o lună.

Napoli caută soluţii

Astfel, pentru prima oară în acest sezon, antrenorul Nicolo Napoli are probleme în alcătuirea liniei mediane. Vestea bună este că va reveni Spase Dilevski, mijlocaşul închizător al Ştiinţei ispăşindu-şi etapa de suspendare. Cel mai probabil, în primul unsprezece va fi păstrat şi Ştefan Bărboianu, titular în runda trecută, Napoli mai avându-l ca variantă pentru a acoperi golurile lăsate de Şoavă şi Prepeliţă pe Constantin Gîngioveanu. În lotul de 18 deplasat sub Tâmpa se mai regăsesc tinerii Ologu, Crăciun şi Gogoşoiu, dar şi Jeremie Njock.
Partida dintre FC Braşov şi Universitatea Craiova se va disputa mâine, începând cu ora 19.00, şi va fi transmis în direct de GSPTV.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite