Craiova: Ştiinţa a învins cu 5-1 pe Gloria Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ştiinţa a învins cu 5-1 pe Gloria Bistriţa
Craiova: Ştiinţa a învins cu 5-1 pe Gloria Bistriţa

Alb-albaştrii au învins aseară cu 5-1 pe Gloria Bistriţa şi au urcat pe locul şase al clasamentului. Atacantul Vali Badea a marcat chiar la primul său meci în tricoul Universităţii Craiova.

Vezi comentariul LIVETEXT al partidei dintre Universitatea Craiova şi Gloria Bistriţa

Echipa pregătită de Daniel Mogoşanu a demonstrat încă o dată că este o forţă pe teren propriu. Ştiinţa a depăşit complexul Bistriţa şi s-a impus cu 5-1 după o partidă pe care a dominat-o autoritar. Michael Baird a deschis recitalul golurilor, iar Vali Badea a stabilit rezultatul de la pauză. În partea a doua, Florin Costea, Baird şi Wobay au realizat un scor neverosimil. Profitând de relaxarea gazdelor, bistriţenii au redus din handicap prin Hora.

 „Sunt mulţumit de joc şi de rezultat. Putem spera la cupele europene dacă evoluăm precum am făcut-o astăzi (n.r. - aseară). Trebuie să aducem puncte şi din deplasare, pentru că e diferenţă între jocurile de acasă şi cele din deplasare“, a declarat antrenorul Daniel Mogoşanu imeiat după terminarea jocului. Acesta a vorbit despre noua achiziţie, Eugen Trică, dar şi de atitudinea schimbată pe care o are Florin Costea. „Trică e un jucător de valoare şi un factor mobilizator în vestiar. În ultima vreme, Costea este un jucător schimbat. Trebuie să înţeleagă că valoarea trebuie dublată de o mentalitate sănătoasă“, a încheiat Mogoşanu.

Pădureanu şi Tăbîrcă, resemnaţi

Bistriţenii nu au avut prea multe de comentat după scorul înregistrat la final. „Cel mai bun lucru din această vizită la Craiova este că mi-am revăzut rudele şi prietenii. Cât despre meci, noi am ratat foarte mult, iar Craiova a marcat de câte ori a avut ocazia. În timp ce Lung a apărat la toate ocaziile, portarul nostru a fost într-o zi mai slabă şi nu a reuşit să apere mai nimic“, a reacţionat Jean Pădureanu.

„A fost o înfrângere pe care am meritat-o. Până la 2-0 am jucat de la egal la egal cu Universitatea Craiova, dar de la 3-0 am arătat ca un sparring-partener. Problema noastră este că nu dăm goluri din ocaziile create şi încasăm foarte uşor“, l-a completat antrenorul ardelenilor Sandu Tăbîrcă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite