Craiova: Start la înscrieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unităţile de învăţământ din poliţie îşi deschid porţile. 1800 locuri sunt disponibile anul acesta pentru şcolile de subofiţeri, dintre care 25 locuri speciale pentru rromi. Ieri s-a deschis şi la Craiova sezonul la înscrieri pentru studii în poliţie. Porţile deschise pentru candidaţi până la 31.05.2009 pentru Academia de Poliţie, şi până la 30.06.2009 pentru şcolile de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina ş

Condiţiile de înscriere au rămas aceleaşi, candidaţii trebuie să aibă peste 18 ani, până în 42, să aibă liceul absolvit cu diplomă de bacalaureat, capacitate deplină de exerciţiu iar media la purtare în perioada liceului să nu fi scăzut sub nota 8. Acestea sunt doar câteva dintre condiţiile principale pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească.
Pentru Academia de Poliţie mai au de aşteptat
Startul la înscrieri pentru Academia de Poliţie se lasă aşteptat. „Deocamdată a venit decât metodologia pentru aplicaţiile de anul acesta, urmează să primim mai multe informaţii şi deschidem perioada de aplicaţii”, a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.
„Faţă de alte slujbe, cred că un post în Poliţie îţi oferă siguranţa zilei de mâine. Iar munca în slujba cetăţeanului mi se pare onorantă”, este de părere Ion Constantin, candidat pe unul dintre locurile de la şcoala de subofiţeri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite