Craiova: Spală maşinile cu apă plată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spălătoria cu apă plată foloseşte o instalaţie care filtrează impurităţile venite pe conductele din reţeaua de alimentare publică a oraşului. O spălare completă a unui autoturism costă 28 lei.

V-aţi gândit vreodată că apa pe care o consumăm zilnic pentru băut ar putea fi folosită la spălarea maşinilor? Ei bine, un craiovean cu spirit antreprenorial a avut această idee, dată mai degrabă de calitatea proastă a apei din reţeaua de alimentare publică a oraşului. Dan Gavrilescu deţine singura spălătorie auto din Bănie care foloseşte apa pură din punct de vedere microbiologic pentru a curăţa maşinile craiovenilor care îi aleg oferta. „Apa din reţeaua publică e de proastă calitate din punct de vedere fizico-chimic şi biologic. Conţine săruri, fier, mangan, carbonaţi de calciu, fapt care face ca spălarea maşinilor să nu fie corespunzătoare. Aşa că am decis să achiziţionez o instalaţie de filtrare a impurităţilor”, ne-a spus Dan Gavrilescu.

Spălătoria foloseşte produse eco

Investiţia făcută de craiovean se ridică la 4.000 de euro. Chiar dacă e criză şi clienţii spălătoriilor auto din oraş s-au mai rărit şi ei, Gavrilescu spune că a meritat toţi banii. „Utilitatea e evidentă pentru că maşinile sunt curăţate mai bine şi mai repede. Timpul de spălare se scurtează foarte mult, mai ales că avem capacitatea de a spăla simultan 12 maşini. Folosirea apei microbiologic pură conferă o strălucire aparte caroseriei”, susţine Gavrilescu. Pe lângă instalaţia de filtrare, spălătoria situată pe strada Spaniei foloseşte şi produse de curăţat 100% biodegradabile, ceea ce înseamnă că substanţele nu poluează mediul înconjurător.

Îţi speli maşina cu un simplu telefon

Şi pentru la vremuri grele, e nevoie de soluţii năstruşnice care să atragă muşterii, Gavrilescu a venit şi cu o altă găselniţă, care să-i aducă mai mulţi clienţi. „Oamenii au din ce în ce mai puţin timp la dispoziţie şi se bucură atunci când au posibilitatea de a mai scuti ceva timp. Avem în funcţiune un serviciu prin care luăm maşina de la domiciliul clientului, o spălăm şi i-o aducem înapoi. Nu-şi mai face astfel griji că nu are timp să vină să-şi cureţe maşina”, ne-a explicat proprietarul spălătoriei.

Cifre
0766.558.816 este numărul de telefon la care puteţi suna pentru a vă curăţa maşina la spălătoria lui Dan Gavrilescu

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite