Craiova: Silviu Bogdan vrea preşedinţia AJF Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul arbitru şi-a anunţat astăzi, în mod oficial, candidatura la funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal. În cadrul unei conferinţe de presă organizată azi la prânz, Silviu Bogdan a vorbit despre obiectivele pe care vrea să le atingă dacă va fi ales.

„Centralul“ craiovean pune pe primul plan colaborarea cu Universitatea Craiova şi spune că fotbaliştii talentaţi din judeţ vor fi direcţionaţi către echipa fanion a Olteniei. „Intenţionez să am o colaborare cât mai strânsă cu Universitatea. Am vrea ca toţi tinerii jucători talentaţi din Oltenia să fie îndrumaţi spre Ştiinţa, echipă care se vede că dă credit fotbaliştilor din această regiune“, este unul dintre principalele obiective ale lui Silviu Bogdan.

Va avea alături o echipă de profesionişti

Silviu Bogdan susţine că se va înconjura de oameni cu experienţă în fotbal, alături de care va pune umărul la „revigorarea fotbalului doljean“. La apariţia în faţa presei, Bogdan a fost însoţit de nume importante din fotbal oltean, cum ar fi Corneliu Andrei Stroe, mentorul Craiovei Maxima, Aurică Beldeanu, Gheorghe Nedelescu, Marian Ezaru, un alt fost arbitru de prima ligă, şi Narcis Mohora, fost jucător la IEELIF Craiova, Electroputere Craiova, Universitatea, Dinamo, Rapid şi Farul Constanţa.    

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite