Craiova: Şeful IPJ Dolj - „Turcescu a venit la Craiova să facă o emisiune generată de anumite interese“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, comisar-şef Gheorghe Bică, şi-a anunţat în această dimineaţă pensionarea din structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor, la manifestările dedicate Zilei Poliţiei Române ce s-au defăşurat şi la Craiova.

Comandantul Gheorghe Bică a declarat că hotărârea de a se retrage din structurile MAI a fost una unilaterală şi că doreşte să se dedice exclusiv muncii la catedră. „Ieşirea mea la pensie e o decizie unilaterală. În viaţa fiecărui om la un moment dat trebuie să se producă şi un astfel de moment. Vreau să mă dedic exclusiv mediului universitar.  Le doresc colegilor mei să lucreze în slujba cetăţeanului cu şi mai multă îndârjire asupra mediului infracţional, astfel încât acesta să se simtă în siguranţă”, a menţionat comandantul IPJ Dolj.


Emisiunea lui Turcescu, „generată de interese”


Întrebat dacă pensionarea sa are legătură cu numeroasele scandaluri care au avut loc în Craiova, dar şi cu emisiunea jurnalistului Robert Turcescu, în care acesta a afirmat că poliţia ar avea legături cu lumea interlopă,  comisarul – şef Gheorghe Bică a declarat: „Nu. Pensionarea mea este o decizie care îmi aparţine exclusiv. Turcescu a venit la Craiova să facă o emisiune generată de anumite interese. Din păcate pentru el şi din fericire pentru noi, emisiunea nu i-a ieşit. Craiova nu e ce a prezentat Turcescu la televizor”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite