Craiova: Scorpionii Roşii vor concerta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miliatarii de la Brigada 2 Infanterie vor cânta a doua zi de Paşte în Parcul Romanescu. Spectacolul muzical oferit de Scorpionii Roşii şi Negri se va desfăşura la foişorul muzicii, începând cu ora 15.00.

 Manifestarea este prilejuită atât de sărbătorile pascale, cât şi de Ziua Forţelor Terestre, de pe 23 aprilie.  „Prin această aniversare este certificată importanţa şi necesitatea existenţei acestei categorii de forţă armată.  21 aprilie debutează cu un simpozion găzduit de Cercul Militar din Craiova, care va fi urmat de un spectacol muzical coregrafic”, a declarat lt. Teodora Mazere, purtătorul de cuvânt al brigăzii.

Întrecere între poliţişti şi militari

O acţiune special dedicată mass-mediei este Cupa Presei la Tir din 22 aprilie, la care toţi cei cu condei, microfon şi cameră de luat vederi în mână sunt aşteptaţi în Poligonul Balta Verde, la ora 12.00, pentru a-şi demonstra aptitudinile de „pistolar”. Pe „plan intern”, în perioada 13-22.04.2009, au loc diferite competiţii sportive, între militarii brigăzii şi reprezentanţi ai Poliţiei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  şi Jandarmeriei. „Bătălia finală pentru stabilirea suveranităţii acţiunilor dedicate Zilei Forţelor Terestre va fi joi, 23 aprilie, în Poligonul Obedeanu, la ora 12.00, conturată de exerciţii demonstrative şi o prezentare de tehnică şi armament.După atâtea acţiuni „de luptă”, drapelul alb al păcii este arborat sâmbătă, 25 aprilie, în Parcul Romanescu, în cadrul unei activităţi de ecologizare, la care participă „scorpioni” de toate culorile”, a mai informat lt. Teodora Mazere.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite