Craiova: „Satelitul“ Ştiinţei a remizat cu Bârca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa a doua a Universităţii Craiova a rămas cu trei puncte avans faţă de Avântul Bârca după egalul din această după-amiază, scor 2-2, într-o partidă contând pentru etapa a III-a din play-off-ul Ligii a IV-a Dolj.

Prima repriză de pe arena „Petre Deselnicu“ a fost foarte spectaculoasă, înscriindu-se toate cele patru goluri. Gazdele au condus de două ori, dar au fost egalate de fiecare dată. În minutul trei, Mirescu l-a prins ieşit din poartă pe Şoşa şi l-a lobat, deschizând scorul. După şapte minute Stanciu l-a învins pe Silviu Lung junior printr-un şut de la 25 de metri. Crăciun (’20) a făcut 2-1 după o centrare a lui Firţulescu. Cu cinci minute înainte de pauză, Luţă a înscris cu capul din cinci metri şi a restabilit egalitatea. 

La mijlocul reprizei secunde, Chiliman l-a tras de mână pe Crăciun, în careul de 16 metri, iar arbitrul Cătălin Popa a dictat penalti. Firţulescu a şutat slab şi Şoşa a reuşit să respingă. În ultimele minute nu a mai fost vreo ocazie de gol şi, astfel, „U“ II Craiova şi Avântul Bârca vor continua cursa pentru accederea în barajul de promovare în Liga a III-a.

„U“ II Craiova: S. Lung jr. - Ciutureanu, Neacşu, Flori, Giurcă - Ştoiu, Firţulescu, Necşulescu (’35 Buleică), Ologu (’70 Roman) - Crăciun, Mirescu (’57 Nicolae). Antrenor: Dan Păsărin
Bârca: Şoşa - Bădoi, Pelea, Mihalache, Badea - Chiliman, Stanciu, Sandu (’62 F. Popescu), Cocoşilă (’69 Relea) - Stancuţa, Luţă. Antrenor: Sorin Croitoru
Arbitri: Cătălin Popa, Gabriel Stroe şi Romică Bârdeş

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite