Craiova: Săndoi: „Universitatea poate să învingă Vasluiul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Săndoi: „Universitatea poate să învingă Vasluiul“
Craiova: Săndoi: „Universitatea poate să învingă Vasluiul“

Selecţionerul naţionalei de tineret crede că Ştiinţa se poate impune în ultima etapă cu FC Vaslui şi îşi poate păstra astfel locul cinci ocupat în prezent, care duce în Europa League. Emil Săndoi are numai cuvinte de laudă la adresa tinerilor jucători pe care Craiova îi propune fotbalului mare. 


Fost antrenor şi jucător al Universităţii Craiova, Emil Săndoi are încredere în actuala echipă condusă de Gane. „Chiar dacă nu a avut o evoluţie bună în Ghencea şi a pierdut acolo, cu 20 şi ceva de mii de spectatori care te susţin din primul minut, Universitatea poate să facă o figură frumoasă contra Vasluiului şi să învingă. Se bat patru echipe pentru locul 5, dar normal ar fi, după părerea mea, ca Ştiinţa să reuşească să-l obţină“,  a spus Săndoi.

„După evoluţia pe care a avut-o până acum eu cred că Universitatea merită să joace în Europa League. Echipa a avut evoluţii bune în acest campionat. Dacă nu ar fi fost lipsită de şansă, Craiova s-ar fi aflat în cărţile campionatului. Dacă ar mai fi fost vreo trei-patru puncte în plus, era acolo“, a adăugat selecţionerul naţionalei de tineret.

Stă cu ochii pe Craiova

Săndoi a vorbit şi despre politica clubului din Bănie de a promova jucătorii tineri, lăudând Centrul de Copii şi Juniori pentru productivitate. „Asta a fost o politică a clubului. Nu neapărat din cauza faptului că nu au avut voie să facă transferuri. Poate asta a fost doar un motiv în plus. Eu ştiu situaţia de la Craiova şi vă spun că la Universitatea mai sunt încă o serie de puşti şi la celelalte loturi de juniori. Este vorba de Gogoşoiu, Crăciun, mai este un fotbalist care a debutat în prima ligă - Ologu, care are câteva prezenţe la prima echipă. Craiova are un Centru de Copii şi Juniori care produce de câţiva ani. Eu cred că este benefic pentru Universitatea acest lucru“, a încheiat Emil Săndoi, care a apelat la şase alb-albaştri pentru meciul naţionalei de tineret cu Insulele Feroe: S. Lung Jr., Bărboianu, Găman, Barbu, Gângioveanu şi M. Costea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite