Craiova: SONDAJ/ Ce va face Universitatea la Pandurii Târgu-Jiu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derbi-ul Olteniei se va desfăşura duminică, de la ora 20.30 pe stadionul „Municipal“ din Târgu-Jiu. În acest sezon Ştiinţa şi Pandurii s-au întâlnit de două ori, fiecare echipă câştigând câte o dată.

Universitatea Craiova şi Pandurii Târgu-Jiu au disputat cinci meciuri în Liga I şi două în Cupa Românei. În campionat, alb-albaştrii s-au impus de trei ori, un joc a revenit gorjenilor, iar o partidă s-a terminat la egalitate. Prima confruntare într-un joc oficial a avut loc în ediţia 2006/2007, la Caracal, (Craiova a avut terenul suspendat), scorul fiind 2-2. În returul aceleiaşi ediţii, Ştiinţa s-a impus cu 2-0. În sezonul 2007/2008, ambele combatante şi-au împărţit victoriile: 2-0 la Târgu-Jiu pentru gazde şi 1-0 în primul meci disputat pe „Extensiv Parc“, pentru Craiova. În turul ediţiei actuale de campionat, Universitatea a câştigat cu 2-0. De asemenea, Craiova are golaveraj pozitiv în Liga I în faţa gorjenilor: 7-4.

Ştiinţa, eliminată din cupă de gorjeni

 În Cupa României Pandurii a eliminat Ştiinţa, în ultimele două ediţii. În sezonul precedent a fost 1-0 după prelungiri, în şaisprezecimi, iar în ediţia actuală Craiova a fost depăşită cu 4-1 de trupa lui Sorin Cârţu, în optimi.

În cele şapte partide, Florin Costea a fost naşul gorjenilor, cu patru reuşite. Ceilalţi marcatori ai Universităţii în poarta pandurilor au fost Baird (două goluri), Dina şi Bornescu (câte un gol).

Suporterii Universităţii Craiova îşi pot exprima opinia, pe site-ul craiova.adevarul.ro, cu privire la rezultatul partidei de la Târgu-Jiu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite