Craiova: S-a deschis Târgul Agrotex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiovenii interesaţi de agricultură sunt aşteptaţi de azi la Târgul „Agrotex” de la Casa Tineretului, unde sunt expuse tractoare şi maşini agricole autohtone şi de import.

Cei 21 de expozanţi strânşi laolaltă de Camera de Comerţ şi Industrie „Oltenia” au venit la târgul aflat la a XVIII-a ediţie cu oferte promoţionale pentru cei care vor să-şi modernizeze utilajele din bătătură sau chiar pentru cei care au nevoie de utilaje noi cu care să-şi îngrijească grădina. Printre firmele care expun la târg se numără MAT Craiova, Doljchim sau Mefim Agro. Târgul este deschis în fiecare zi de la 10.00 la 18.00 până pe 20 mai, când îşi va închide porţile.

Preţurile tractoarelor pe care le vând firmele participante la târg diferă, în funcţie de marcă şi putere. De exemplu, un tractor produs de MAT Craiova care are 55 CP costă 23.000 euro cu TVA inclus. Pentru acest produs, societatea craioveană aplică în perioada târgului o reducere de 5%. Un alt tractor, care va fi lansat pe 15 iunie şi care are 80 CP costă 28.000 euro fără TVA. Un tractor Massey Ferguson de 210 CP costă 80.000 euro, în timp ce un tractor produs de aceeaşi firmă, dar cu 315 CP costă 100.000 euro.

Dacă doriţi să achiziţionaţi de la târg o maşină de tuns iarba, acum e momentul. Există cel puţin trei expozanţi care au de vânzare astfel de produse. O maşină de tuns iarba variază de la 215 lei până la 4000 lei, în funcţie de marcă, putere şi tipul de combustibil folosit. Şi iubitorii de flori au ce vedea la „Agrotex”. Firma Mefim Agro are la vânzare muşcate curgătoare la 8 lei, petunii la 15 lei, trandafiri de ghiveci la 30 lei sau verbena la 15 lei. Pentru craiovenii cu pretenţii, firma a pregătit aranjamente florale în ghiveci la 45 lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite