Craiova: S-a aruncat în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 26 de ani din comuna Drăgoteşti s-a sinucis astăzi, aruncându-se pe geam chiar din clădirea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova. „Femeia nu era internată în spital iar, deocamdată, nu s-a găsit nicio legătură a persoanei cu vreun pacient al nostru”, a declarat Cristina Calangiu, manager general al SCJU.

Resuscitarea femeii a durat aproximativ de o oră, din păcate fără rezultate. „În urma politraumatismului grav suferit, s-a încercat salvarea femeii, din păcate nu s-a putut face nimic pentru a o salva. De la bun început, şansele de supravieţuire au fost minime”, a declarat medicul Alin Macovei-Moraru.
Motivul pentru care femeia s-a aruncat de la etaj cât şi etajul de la care aceasta a sărit au rămas necunoscute deocamdată, atât pentru autorităţi, cât şi pentru conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.  „Nu există suspiciuni asupra decesului. Victima a fost transportată la morga spitalului pentru efectuarea autopsiei”, a declarat Florentina Popescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.
Familia, sosită la spital după ce a fost anunţată de autorităţi, nu a făcut nicio declaraţie, aflându-se în stare de şoc.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite