Craiova: Primarul Solomon, acuzat că face gale electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Data la care urmează să aibă loc gala Romanian Music Awards în Bănie a fost contestată azi de mai mulţi consilieri locali.

Consilierii locali prezenţi azi la şedinţa extraordinară de consiliu au solicitat edilului-şef Antonie Solomon schimbarea zilei de 6 iunie ca dată aleasă pentru organizarea RMA în Bănie. Bianca Predescu a precizat că premiile muzicale ar urma să aibă loc exact în ziua dinaintea alegerilor pentru Parlamentul European, fapt care aruncă asupra demersului suspiciunea că se încearcă piolitizarea evenimentului. „Dorim să se renegocieze data, adică să fie stabilită ulterior alegerilor europarlamentare. Acum este chiar în preziua alegerilor”, a spus Predescu. Nici consilierul Pavel Badea nu s-a lăsat mai prejos, anunţându-l pe edil că, în cazul în care nu va modifica ziua de desfăşurare a evenimentului, aleşii pe care îi reprezintă se vor abţine de la vot.
 
Banii RMA, luaţi de la Zilele Craiovei

Solomon le-a replicat consilierilor că nu va permite vreunui candidat să-şi facă reclamă pe spatele evenimentului din Bănie şi că RMA va promova imaginea Craiovei. „Nu are nimeni ce căuta pe scenă. Dacă vor să fie melomani, să vină la spectacol, dar ce legătură are muzica uşoară cu alegerile?”, a spus Solomon în şedinţă. Acesta a precizat că cei 770.000 lei daţi de primărie pentru premiile muzicale din Bănie vor fi luaţi din bugetul alocat Zilelor Craiovei şi vor fi folosiţi pentru plata artiştilor care vor urca pe scena galei. La RMA 2009 vor performa Marcel Pavel, DJ Project, David DJ, 3 Sud Est, Elena (Ex-Mandinga), Giulia, Iris, Veronica şi Ioniţă din Clejani, Anca Badiu, Alex, Smiley, Akcent, Andreea Bănică, Simplu, Reflex, Direcţia 5, Andra, AJ Rynno şi Silvia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite