Craiova: Primăria asfaltează, „utilitarii” sparg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arterele proaspăt asfaltate de municipalitatea craioveană sunt sparte în neştire de regii şi Distrigaz. În această dimineaţă ele arătau ca după război.

Luni, ora 9.00, strada Traian Demetrescu din Craiova, modernizată anul trecut de municipalitate. Exact în faţa localului Agop se constată o avarie la reţeaua de alimentare cu apă. O defecţiune atât de mare încât muncitorii Companiei de Apă Oltenia au fost nevoiţi să spargă asfaltul şi să umble la ţevăraia ruginită din subteran. Excavatorul a căscat o groapă de dimensiuni considerabile.

Pământ bătătorit în loc de asfalt

Miercuri dimineaţă, ora 9.00, tot strada Traian Demetrescu în exact acelaşi loc din faţa Agop. Muncitorii au plecat, lăsând în urmă o grămadă cu pământ bătătorit. Evident că, la o ploaie zdravănă, pământul se va surpa şi în loc se va căsca un alt crater. Compania de Apă ne asigură că obligaţia de a readuce asfaltul la starea iniţială în cazul străzilor modernizate aparţine societăţii care asigură garanţia drumului. Care, în acest caz, am adăuga noi, se pare că nu bagă de seamă craterele ce se cască în drum.

Asfaltul Craiovei, spart de 1.000 de ori în 2008

Situaţia e una generală în Craiova. Anul trecut au fost autorizate de municipalitate 631 de spargeri pentru avarii şi alte 331 pentru branşamente, iar autorităţile spun că de multe ori asfaltul nu mai e adus la starea iniţială.

Mai multe citiţi azi în Adevărul de Seară Craiova.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite