Craiova: Preţuri de criză la târgul de la Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comercianţii au venit cu oferte speciale la încălţăminte şi îmbrăcăminte.

Forfotă mare în această dimineaţă în foaierul Naţionalului. Craiovenii care vor să-şi înnoiască garderoba de primăvară au la dispoziţie o gamă variată de produse la preţuri de producător, expuse la Teatrului „Marin Sorescu”.
 
Târgul a adunat şi de această dată comercianţi din toate colţurile ţării, gata să facă reduceri substanţiale la fuste, pantaloni, sacouri sau pantofi. „Ştiu că, de obicei, la aceste târguri sunt preţuri mai mici. Şi nu m-am înşelat. Am găsit o pereche de pantofi la 60 lei, în condiţiile în care din oraş o cumpăram cu 150 lei”,a spus Angela Mitroi, studentă.

Pantofi de piele, la 35 lei

Preţurile vorbesc de la sine. O fustă poate fi achiziţionată şi cu 50 lei, pantalonii bărbăteşti se vînd cu 50 lei, cămăşile de bumbac pentru bărbaţi se cumpără la 30 lei, iar cele de damă, de la 25 până la 60 lei. Oferte avantajoase sunt şi la jachete, un asemenea element de vestimentaţie putând fi achiziţionat cu 70-80 lei. Expozanţii au venit cu o gamă largă de oferte şi la încălţăminte. Pantofii de piele din stocul de anul trecut pot fi achiziţionaţi cu 35 până la 60 lei, în timp ce cei din 2009 nu costă mai mult de 100 lei.  Târgul de primăvară din foaierul Naţionalului îşi închide porţile astăzi, la ora 18.00.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite