Craiova: Poliţia oferă şi consiliere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist al Secţiei 4 de Poliţie din Craiova a rezolvat un caz prin consilierea victimei. Asta după ce o tânără de 16 ani, elevă la Grupul Şcolar „Constantin Brâncuşi” din Craiova s-a plâns că este ameninţată şi şantajată la şcoală.

Subinspectorul Marius Şerban de la Secţia 4 de Poliţie s-a confruntat cu un caz mai puţin obişnuit la începutul acestui an. Dan Vizitiu, tatăl unei eleve de 16 ani s-a plâns că fiica sa lipseşte foarte mult de la şcoală de frica unor colege. Fetele cu care eleva ar fi avut probleme au ameninţat-o şi şantajat-o, susţine tatăl.
 „Eu mi-am făcut datoria de poliţist, am fost la şcoală, am vorbit cu directorul, cu elevele implicate, dar şi cu fiica domnului Dan Vizitiu, pe care am şi sfătuit-o cum am putut mai bine”, a declarat Marius Şerban. Se pare că abilităţile de consiliere ale poliţistului au dat roade, pentru că tatăl elevei cu probleme a trimis Inspectoratului de Poliţie Judeţean o scrisoare de mulţumire pentru promptitudinea şi eficienţa cu care poliţistul a acţionat. Dan Vizitiu spune că fiica lui s-a întors la ore şi nu mai are probleme cu colegele.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite