Craiova: Oraşul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele ştiri din Craiova , prezentate în Ediţia de Sud a cotidianului ’’Adevărul’’ şi ediţia locală a cotidianului ‘’Adevărul de seară’’.

Astăzi, ora  06.00

Arme albe, confiscate


Locuinţele a trei craioveni au fost scotocite în această dimineaţă de poliţişti de la Secţia 6. În urma percheziţiei au fost ridicate mai multe obiecte contondente de lem- tip bâte, care se presupune că erau folosite la comiterea de fapte antisocial cu violenţă. Nu este prima acţiune a oamenilor legii de acest gen, în urmă cu câteva luni  au fost verificate locuinţele mai multor capi ai lumii interlope, de au fost confiscate pistoale, săbii, bate ,un buzdugan şi mari sume de bani.

Astăzi, ora 19.30

Mişcare anti-SIDA


Ziua Internaţională a Lumânărilor Aprinse se va desfăşura în această seară şi la Craiova. Acţiunea îşi propune să transmit un mesaj de încurajare celor care sunt infectaţi cu virusul HIV/SIDA, dar şi să aducă un omagiu celor dispăruţi. În judeţul Dolj există în acest moment 250 de persoane depistate cu virusul imunodeficienţei.

Astăzi, ora 20.00

Campanie antifumat

Asociaţia pentru Integrare Europeană „QUIZ “ organizează mâine, ora 20.00 în clubul „One“  o seară în care fumatul este interzis. Va fi organizat şi un spectacol concurs de glume şi stand-up comedy. Campania „Respiră liber“ este susţinută de două instituţii de renume din Craiova–Filarmonica Oltenia şi Casa de Cultură „Traian Demetrescu“.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite