Craiova: Oltenii promit spectacol în derbiul de duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duelul dintre Pandurii şi Universitatea Craiova este aşteptat cu mult interes la Târgu-Jiu. Preşedintele echipei gorjene, Marin Condescu, doreşte să-i mulţumească pe suporterii care vor veni la meci, indiferent cu cine vor ţine aceştia, şi spune că vor avea parte de spectacol.

Anii trecuţi, fanii Universităţii au demonstrat că sunt numeroşi la Târgu-Jiu, fiind chiar mai mulţi decât cei ai echipei gazdă. Craiova a avut însă mereu susţinere pe „Municipal“, nu neapărat din partea fanilor veniţi din Bănie, cât a celor din Gorj care ţin în continuare cu Ştiinţa, chiar dacă au o echipă de Liga I la Târgu-Jiu.
Preşedintele Condescu a explicat acest aspect, precizând că majoritatea gorjenilor au crescut cu Universitatea, iar suporteri ai pandurilor vor fi doar copiii care acum cresc alături de echipă. Condescu însuşi a recunoscut că a fost suporter al Craiovei şi că vrea ca echipa din Bănie să ajungă din nou în cupele europene.

Stadionul va fi arhiplin

În ceea ce priveşte confruntarea de duminică, preşedintele pandurilor spune că-şi doreşte un fotbal curat. „Eu vreau să fie un meci frumos, care să nu ridice probleme de arbitraj şi să nu implice accidentări de jucători. O să câştige cel mai bun, dar orice rezultat este posibil“, crede Marin Condescu. „Noi avem nevoie de puncte pentru că n-am scăpat de grija retrogradării, iar Craiova pentru a ajunge în cupele europene. Noi vom avea însă deplasări foarte grele după aceea şi este clar că ne dorim să câştigăm cele trei puncte. Dar ne dorim să fie şi un spectacol sportiv pe teren“, a adăugat Condescu.
La fel ca anii trecuţi, la meciul Pandurii - Universitatea se anticipează deja că stadionul va fi arhiplin. „În Gorj sunt foarte mulţi susţinători ai Ştiinţei, dar avem şi noi suporterii noştri. N-am jucat prea multe meciuri fără stadion plin, pentru că avem 7.500 de abonaţi. Că sunt uneori mai puţini oameni, e o altă problemă, dar eu cred că la acest joc stadionul va fi plin. Iar suporterii vor dori un meci de calitate şi nu-i va interesa prea mult scorul“, este de părere Marin Condescu.

Adrian Mititelu este precaut

Dacă oficialul gorjean pare mai relaxat, omologul său de la Universitatea, Adrian Mititelu, este precaut. „Aoleu, ce meci ne aşteaptă la Târgu-Jiu! Nu vedeţi că nu bate nimeni acolo? În plus, Cârţu cred că ne cunoaşte mai bine decât pe Pandurii. Mereu a vrut să arate Craiovei că el e cel mai bun antrenor şi nu mai vreau să-i dăm satisfacţie“, a afirmat Mititelu.
Acesta şi-a dus aminte de eşecul usturător suferit în faţa pandurilor, în optimile Cupei României (1-4). „Înaintea meciului cu Pandurii din Cupă i-am spus lui Nicolo Napoli: «Cârţu e vulpoi, ne pregăteşte o surpriză». Am stat «tranquillo» şi am venit cu patru goluri acasă. Ne-a trecut şi de Cupa României. Normal că ne dorim o victorie, dar nici un punct n-ar fi rău“, a încheiat finanţatorul Ştiinţei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite