Craiova: Oltenii nu vor pleca în excursii de Ziua Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce unii dintre craioveni vor trece graniţa, la bulgari, de Ziua Muncii şi a Tineretului, cei mai mulţi vor sta cu ochii la soare, în pădure. Reprezentanţii agenţiilor de turism din oraş au lipit pe ferestre afişe cu zeci de oferte în străinătate.

Bulgaria şi Turcia: sunt doar două dintre propunerile pe care reprezentanţii agenţiilor le-au înaintat doljenilor, pentru 1 şi 2 Mai. Craiovenii se plâng însă că sunt prea săraci să spere la un sejur în Antalya, şi că abia îşi mai pot permite o plimbare, cu taxiul, până la codrii de la periferia oraşului.


N-a călătorit nici cu autocarul


Roxana Delicu, o tânără contabilă care ieri stătea pe gânduri în faţa agenţiei „Kristiana Tour”, ne-a spus că se va rezuma, de Ziua Muncii, să facă o tură pe străzile oraşului, la braţul iubitului. Încă nu şi-a primit salariul, astfel încât să ştie dacă o mai ţine bugetul pentru vreo călătorie. Fata priveşte spre cer. Visează. Şi-ar dori să calce vineri pe pământ egiptean. Recunoaşte însă că, până în prezent, nu a plecat din ţară nici cu autocarul, darămite cu avionul.

Citiţi care sunt toate ofertele agenţiilor de turism din Craiova, pentru cele două sărbători, doar din Adevărul, de joi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite