Craiova: Nunţi la palat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decorurile imperiale, cu lumânări deosebite şi preparate rafinate îi fac pe tineri să aştepte şi doi ani pentru o nuntă la Palat.

Costi Gheorghe, manager al palatului RSR, susține că pe lista celor înscriși anul acesta se află zeci de perechi care îşi vor organiza nunta într-un decor de-a dreptul regal: „Anul acesta avem deja 75 de cupluri care şi-au programat nunţile la Palatul RSR. În total vor fi 15.000 de invitaţi care ne vor trece pragul Palatului. Cel mai ieftin meniu pentru o persoană costă între 160 şi 170 de lei, dar preţul poate urca în funcţie de pretenţiile mirilor”.

Andreea Gheorghiu (32 ani) şi Doru Georoceanu (32) sunt doi dintre tinerii care au aşteptat aproape doi ani să obţină un loc pentru a-şi uni destinele la Palatul RSR. „Cea mai mare surpriză a fost când am aflat vestea că am reuşit să ne înscriem pe lista de aşteptare şi că ne putem căsători la Palat. E un loc unic în Oltenia, iar atmosfera e cu adevărat princiară. Abia aştept să-mi văd mireasa îmbrăcată ca o prinţesă”, ne-a spus viitorul mire. Cei doi se vor cununa religios pe 18 iulie.

Palatul are unul din cele mai frumoase parcuri, organizat în terase largi, care coboară spre lunca Jiului. Nuntașii pot petrece fie în interior, fie în curte, unde sunt amenajate patru terase, una dintre ele fiind suspendată. „Se pot face simultan patru nunţi cu 2.000 de invitaţi”, mai spune managerul Palatului RSR. O altă surpriză este faptul că mirii se pot cununa religios în bisericuţa din incintă, care are hramul Sfântului Nicolae.

Mai multe amănunte azi în Adevărul de Seară Craiova.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite