Craiova: Njock a revenit cu gol după un an de absenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul camerunez al Universităţii Craiova a marcat golul prin care alb-albaştrii s-au impus în faţa argeşenilor. Jeremie Njock a avut nevoie de doar 16 minute pentru a aduce victoria Ştiinţei.

„Dacă ne va ajuta să obţinem şase puncte în retur pot spune că revenirea lui Njock face toţi banii“, afirma patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, în iarnă, când atacantul camerunez se întorcea la Craiova. Iar Jeremie şi-a îndeplinit o parte din obiectiv. La prima reapariţie în tricoul Universităţii, vârful de 1,96 metri a marcat golul prin care oltenii au obţinut ieri trei puncte importante în duelul cu FC Argeş. Pentru că meciul părea să se îndrepte spre o remiză, Nicolo Napoli l-a aruncat în luptă pe camerunez (’60), peste 16 minute acesta înscriind, cu capul, golul victoriei. 
„ Njock nu a fost o surpriză pentru mine, dar, la înălţimea sa, nu ştiu ce jucător ar fi putut să-l marcheze“, se consola după meci antrenorul piteştenilor Ionuţ Badea.

Lăudat de Napoli

În schimb, tehnicianul Ştiinţei, Nicolo Napoli, şi-a lăudat elevul. „Mă bucur pentru Jeremie că a revenit cu gol. El este un jucător foarte bun la fazele fixe. În plus, protejează bine mingea şi le crează spaţii celor care vin din spate, cum sunt Gângioveanu sau Mihai Costea. A combinat bine şi cu Wobay, deci pot spune că sunt mulţumit de Njock“, a afirmat italianul.
Jeremie mai are un an de contract cu Universitatea şi vine după o accidentare gravă, el suferind în vara anului trecut două intervenţii chirurgicale la genunchi.

19 goluri pentru Ştiinţa

Atacantul camerunez a marcat ieri al 28-lea său gol în Liga I, dintre care 19 în tricoul Universităţii Craiova, echipă la care a evoluat în 45 de partide. Prima dată în sezoanele 2003-2004 şi 2004-2005 (tur). A revenit la Craiova în returul campionatului 2006-2007, dar a dezamăgit, fiind împrumutat la AFC Tubize, echipă la care s-a accidentat în mai 2008, în barajul de promovare în prima ligă belgiană.

Vezi cele mai frumoase reuşite ale lui Jeremie Njock

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite