Craiova: Njock şi Baird ar putea juca împotriva „câinilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Universităţii Craiova, Claudiu Stamatescu, a anunţat astăzi că atacul ar putea deveni mai solid la meciul cu Dinamo. Accidentaţi de mai mult timp, Jeremie Njock şi Michael Baird au şanse să se refacă.

Partida craiovenilor contra Oţelului Galaţi ar putea fi ultima în care Nicolo Napoli să aibă probleme în ofensivă. Medicul Ştiinţei a dat asigurări că perioada de refacere nu va dura mai mult de zece zile. „Baird are şanse să fie refăcut pentru meciul cu Dinamo, dar nu putem fi încă siguri, pentru că la accidentarea pe care o are el, ruptură fibrilară pe coapsa anterioară stângă există posibilitatea ca ea să recidiveze. Va rămâne cu o mică cicatrice pe muşchi, care va reduce elasticitatea acestuia, ceea ce poate duce la o recidivă“, a declarat Stamatescu.

Pentru Baird va fi mai greu

Celălalt fotbalist al Universităţii, Michael Baird, se află într-o fază mai dificilă. „În ceea ce-l priveşte pe Njock, el a făcut deja câteva antrenamente cu echipa şi în această perioadă le va intensifica progresiv. La el e şi problema de psihic, pentru că încă nu prea bagă piciorul, aşa cum se spune. Ar trebuie să ajungă la aproximativ 80 la sută din capacitatea fizică pentru a putea intra câteva minute şi, în acest moment, el este cam pe acolo. Undeva între partidele cu Oţelul, Dinamo şi Timişoara, ambii ar putea evolua câteva minute", a încheiat Stamatescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite