Craiova: Muzica Militară a făcut parcul să răsune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzica militară a Garnizoanei Craiova a impresionat publicul din parc. Fanfara a adunat zeci de spectatori în foişorul din parcul Romanescu. Ieri, la ora 15.00, parcul a început să răsune de polci, valsuri, marşuri americane şi muzică uşoară.

Timp de peste trei sferturi de oră, sufletul craiovenilor care s-au aflat în Parcul Nicolae Romanescu s-a bucurat de spectacolul dat de Ansamblul Muzica Militară a Garnizoanei Craiova. Reprezentaţia de ieri a fost doar prima dintr-un program complex pe care instrumentiştii militari le vor pregăti locuitorilor Băniei.
„La vară pregătim o surpriză pentru toţi amatorii de plimbări prin parc şi muzică de calitate. Vom organiza săptămânal două-trei spectacole, tot aici, în foişorul în care oamenii s-au obişnuit deja”, a declarat maior Florin Enache, dirijorul ansamblului militar.

Trecătorii s-au arătat încântaţi

Cei prezenţi în parc au fost încântaţi de spectacolul la care unii au venit special, alţii au nimerit din întâmplare. „E delectant şi de bun augur evenimentul, mai ales organizat în acest cadru, care îţi impune un respect şi o conduită deosebită”, a mărturisit Mioara Traian. Părere ei a fost împărtăşită de cei mai mulţi. „Este excepţional spectacolul! Am citi în ziar şi am venit special pentru reprezentaţia Muzicii Militare pentru că nu îi mai auzisem de mult timp”, a spus Ivanovici Fănuţa.

Mai multe detalii despre acest eveniment aflaţi din Adevărul de Seară de marţi, din Craiova.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite