Craiova: Mititelu crede în locul trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, s-a arătat dezamăgit de rezultatul partidei de la Timişoara, însă este convins că echipa sa poate să termine campionatul pe locul al treilea.

Adrian Mititelu a fost mulţumit de prestaţia jucătorilor săi în deplasarea din Banat, punând eşecul pe seama ghinionului. „Chiar dacă am pierdut, am făcut un meci foarte bun. Dacă reuşeam să marcăm, altfel discutam acum. Dacă învingem Urziceni, reintrăm în luptă acolo sus. Pentru noi rămîne acelaşi obiectiv, locurile trei, patru, cinci. M-a dezamăgit Timişoara pentru că s-a apărat după ce a marcat“, a declarat Mititelu la Fanatik Show.

În schimb, Florin Şoavă, care îşi searbează astăzi ziua numelui, nu a fost impresionat de jocul alb-violeţilor. „Poli a avut în plus faţă de noi doar acel gol. În rest, ne-am creat mai multe ocazii, dar n-am reuşit să marcăm. Nu pot să zic că fraţii Karamian au fost mai buni decât fraţii Costea, însă unul dintre ei a marcat, iar la noi Costea a ratat vreo două-trei ocazii“, a spus Şoavă. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite