Craiova: Mititelu ia atitudine faţă de arbitri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova a reacţionat în urmă cu câteva minute, la Realitatea TV, cu privire la reţinerea pentru 24 de ore a finanţatorului de la FC Argeş, Cornel Penescu. 

Revoluţia în fotbalul românesc continuă. După ce s-a pus sigiliu pe biroul preşedintelui CCA, Gheorghe Constantin, acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu sediul clubului FC Argeş. La puţin timp, Cornel Penescu a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a dat şpagă la anumiţi arbitri. „E un dosar complex de corupţie în fotbal. Există suspiciuni că s-ar fi dat mii de euro la arbitri. Au fost discuţii telefonice interceptate. Implicaţi mai sunt şi Gheorghe Constantin, care urmează să fie adus la DNA. Sunt vizate meciurile Gloria Bistriţa - FC Argeş, FC Argeş - Craiova 1-1, FC Argeş - Braşov 1-0 şi Braşov FC Argeş 1-0“, a declarat Radu Nistor, unul din avocaţii lui Penescu.

Punându-se în discuţii partida Craiovei din Trivale, unde au fost probleme grave de arbitraj, Adrian Mititelu a declarat: „Dacă arbitrii erau corecţi trebuia sa fim lideri în Liga I. Arbitrii au fost pentru FC Argeş în partida cu noi. Nu cred că Penescu a dat bani unui arbitru să câştige. Am avut o relaţie bună cu el şi nu pot să spun prea multe. L-am pus să jure după acel joc că nu a umblat la arbitri, dar nu îmi amintesc dacă a jurat. Dumnezeu îl va judeca dacă ne-a furat atunci. Nu ştiu dacă vor mai fi oameni reţinuţi, dar există multe nereguli în fotbal. Poate cu această ocazie se vor rezolva multe probleme din fotbalul românesc.“

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite