Craiova: Ministerul Sănătăţii îi pune pe jar pe manageri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorii din spitalele doljene trebuiau să primească, încă de ieri, rezultatele la evaluarea activităţii, care se realizează anual.

Aseară, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj aşteptau cu sufletul la gură să vadă ce a hotărât comisia din cadrul Ministerului Sănătăţii Publice (MSP). „Noi nu am aflat nimic. La fel ca dumneavoastră, şi noi deschidem site-ul ministerului din cinci în cinci minute să vedem care este finalul verificării”, a declarat aseară dr. Ştefan Popescu, purtătorul de cuvânt al DSP Dolj.

Suspansul creşte pe zi ce trece


Toţi managerii din unităţile spitaliceşti aflate în subordinea MSP au avut o perioadă încărcată şi tensionată, deoarece specialişti de la Bucureşti le-au luat activitatea la puricat. La prima rundă de evaluare, managerii au picat testul: toţi, în afară de cel al Spitalului din Filiaşi, au primit calificativul „nesatisfăcător”. Nu s-au lăsat. Trei dintre ei, printre care şi dr. Cristina Calangiu, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, au depus contestaţii. În zadar. Au fost respinse. Aşa că ministerul a decis să-i mai controleze o dată, până la data de 30 aprilie. Ieri, autorităţile din sănătate, atât de la Bucureşti, cât şi de la Craiova, nu au pomenit nimic de această acţiune, dat fiind că subiectul cu gripa porcină a fost principala preocupare.

Se aşteaptă, în cursul acesei zile, de 1 Mai, când lumea se află la grătar sau în excursii, ca managerii să afle dacă vor mai rămâne sau nu în funcţii.

Vom reveni cu amănunte.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite