Craiova: Gaz Metan CFR a promovat în Liga a II-a (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiova va avea după mai mulţi ani echipă în primele două eşaloane. Colaborarea dintre Gaz Metan şi CFR a făcut posibilă această performanţă.

Preşedintele formaţiei Gaz Metan CFR, Gheorghe Fraţică, s-a arătat surprins că promovarea a fost reuşită într-o asemenea manieră şi anunţă transferuri importante pentru întărirea lotului. „A fost un sezon greu, pe care l-am controlat. Eram sigur că vom ajunge în Liga a II-a, însă nu mă aşteptam să fim promovaţi cu patru etape înainte de final. Credeam că jocul cu FC Caracal, din ultima rundă, va fi decisiv. Am avut un lot de jucători mult prea bun şi era greu să ratăm obiectivul. Deja suntem în discuţii cu patru - cinci jucători pentru a-i aduce la Depou. Niciunul dintre ei nu este din Craiova, doi fiind din zona Târgovişte“, a declarat Frăţică. După meciul cu Armata, conducerea echipei feroviare a organizat un grătar lângă teren pentru a sărbători performanţa.

Formaţia de la Depou a promovat în Liga a II-a după victoria de ieri împotriva Armatei, cu scorul de 2-1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Mario Găman, „militarii“ reducând din diferenţă prin Vintilescu. „Găzaro-ceferiştii“ au 15 puncte avans faţă FC Caracal cu patru etape înainte de final. Echipa craioveană l-a legitimat în pauza competiţională pe fostul mijlocaş al Universităţii Craiova, Marius Sava, care a avut evoluţii bune la Depou.

Gaz Metan CFR - fondat în 2007
Cele mai bune performanţe: locul I, sezon 2008-2009; locul 2 în Liga a III-a, seria a IV-a, sezon 2007-2008
Culorile clubului:
galben-albastru
Stadion CFR din Craiova, capacitate:3.000 de locuri.
Conducerea: Vasile Cîrstea (preşedinte de onoare), Gheorghe Frăţică (preşedinte), Marin Târziu (vicepreşedinte)
Antrenori: Cristian Boldici, Ionel Luţă

Rezultatele complete din Liga a III-a, Seria a 4-a:
Jiul Rovinari - Minerul Mătăsari 3-1
Gaz Metan CFR - Armata 2-1
ALRO Slatina - Progresul Corabia 3-2
Viitorul Pucioasa - FC Caracal 1-1
AS Prometeu - Muscelul Câmpulung 0-4
Minerul Motru - FC Argeş II 2-2
FC Balş - Energia Rovinari 4-3
FC Oltchim - Chimia Craiova 1-1
Adunaţii Copăceni a stat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite