Craiova: Medicii vor avea liber de Ziua Muncii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doctorii din Dolj vor intra în vacanţă de Ziua Muncii, timp de trei zile, între 1-3 Mai, însă Unităţile de Primire Urgenţă (UPU) şi Camerele de Gardă din judeţ vor ţine uşile deschise.

Oltenii vor putea apela, în caz de nevoie, la numărul 112, pentru Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Ambulatoriile de specialitate nu vor lucra în această perioadă, iar asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, la Spitalul Municipal Filantropia, la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş”, la Spitalul de Neuropsihiatrie , la unităţile medicale din Băileşti, Calafat, Dăbuleni, Filiaşi, Segarcea şi Spitalul de Pneumoftiziologie din Leamna.

Centrele de la sate vor funcţiona

"În mediul rural vor funcţiona nonstop centre de permanenţă în localităţile Amărăştii de Jos, Bîrca, Brabova, Goicea, Melineşti, Pleniţa, Sadova, Bulzeşti-Frăţila”, a declarat dr. Dolores Tătar, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dol.  Doljenii vor putea suna la DSP între 8.00-20.00, la numerele de telefon 0251310067, şi 0251554872.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite