Craiova: Mandat de arestare pentru fiul preşedintelui Sindicatului Liber al Romilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei craioveni au obţinut peste  50.000 euro în urma exploatării sexuale a unor minore.

Andrei Stoian, de 25 de ani, din Craiova, fiul lui Ghiţă Radulian, preşedintele Sindicatului Liber al Romilor din Craiova, a primit aseară mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de trafic de minori. Tânărul este cercetat în acest dosar împreună cu iubita sa, Anca Ioana Stănică, de 22 de ani, studentă în anul IV la Facultatea de Litere din Craiova.

Cei doi împreună cu Vlad Dragoş Băceanu (25 ani) au racolat, în perioada februarie – mai 2007, trei minore cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, pe care, prin ameninţări şi violenţe, le-au obligat să se prostitueze în Italia.

Complicele traficanţilor, încarcerat pentru trafic de droguri

Fetele erau convinse să meargă în Italia în urma unor promisiuni privind angajarea la diferite restaurante sau ca îngrijitoare pentru bătrâni. Ajunse însă în localitatea Vigevano -Italia, acestea erau obligate, prin ameninţări şi violenţe, să întreţină raporturi sexuale cu diferite persoane.

Victimele erau supravegheate chiar de viitoarea profesoară de limba română, care, potrivit poliţiştilor, se prostitua şi ea. Poliţiştii de la Crimă Organizată Craiova au stabilit că cei trei traficanţi au obţinut în urma exploatării sexuale a minorelor peste  50.000 euro.

Vlad Dragoş Băceanu se află în prezent deţinut în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova. El a fost arestat în data de 3 aprilie pentru de trafic de droguri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite