Craiova: Magicianul Marian Râlea a dus pe culmile fericirii sute de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Magicianul Marian Râlea a dus pe culmile fericirii sute de copii
Craiova: Magicianul Marian Râlea a dus pe culmile fericirii sute de copii

La un semn, o lume de basm s-a deschis în umbra marelui Mihai Viteazu. Poveştile au curs în valuri pe scena animată de cele mai frumoase suflete ale acestui bulgăre de pământ.

Copiii Doljului au dăruit aseară municipiului bucuria reîntâlnirii cu universul copilăriei. Ropote de aplauze au însoţit fiecare demonstraţie de talent a micuţilor din grădiniţele şi şcolile judeţului. De la ora 17.00, pe scenă au evoluat pe rând pitici de la Palatul Copiilor, din Grădiniţa de la Castranova, frumoase domniţe de la Daneţi şi din cadrul Liceului Teoretic Bechet. Cu toţii au dansat şi au cântat asemenea unor mari şi pretenţioşi artişti. Totul întru fericirea lor şi a spectatorilor,  pentru care frigul a încetat să mai existe.


Răsfăţ cu Teatrul Ariel din Vâlcea


Scena a explodat de culoare la apariţia zecilor de copii pregătiţi de actorii Teatrului Municipal Ariel din Râmnicu Vâlcea. La vederea arlechinilor, copiii de toate vârstele au izbucnit în hohote de râs ş-apoi şi-au ciulit urechile ca să afle întreaga poveste a diamantului. Pe rând i-au cunoscut pe maestrul Pathleen, din piesa cu acelaşi nume, pe Diomed Gură Mare, i-au sorbit din priviri pe Judecător, pe Cioban şi pe Postăvar. „Citeşti fericirea pe chipul copiilor. Când joci pentru ei, îţi pui tot sufletul în rol, iar noi avem toate şansele să îmbătrânim frumos“, a mărturisit cu emoţie actriţa Georgiana Marin.

"Toată lumea are nevoie de o poveste“


Apariţia Magicianului a stârnit ropote de aplauze. Însoţit de jobenul de un verde cuceritor, actorul copilăriei celor mai mulţi i-a invitat pe pitici să devină eroi de poveste, să cânte, să danseze, să facă tot ce le trece prin cap, numai bine să le fie. Parcă n-a fost nicicând mai frumos în Piaţa Mihai Viteazu. „Mi-e foarte dor de acel magician care apărea în fiecare duminică în casele oamenilor fără să fie poftit. Un erou magician construit de copii, acceptat de ei şi iubit în aceeaşi măsură“, s-a confesat actorul Marian Râlea, care a ţinut să ne atragă atenţia tuturor că atunci când o să uităm poveştile şi copiii din noi, viaţa n-o să mai aibă strop de culoare. Magicianul revine diseară, la ora 18.30, pentru a desluşi împreună cine are dreptate, lupul sau capra, uriaşul care speria oamenii sau oamenii care l-au fugărit în munţi.


Tu ce erou vrei să fii?

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite