Craiova: Luţu ţine cu Ştiinţa, dar vrea să câştige Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al Universităţii Craiova, Ionuţ Luţu, în prezent la Pandurii Târgu-Jiu, se pregăteşte „fizic şi sufleteşte“ pentru confruntarea de duminică. „Piticul“ spune că vrea să joace şi să învingă Ştiinţa, dar îşi doreşte ca alb-albaştrii din Bănie să prindă cupele europene.

Unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti de către suporterii olteni, Ionuţ Luţu, va fi nevoit să-şi înfrunte duminică fosta echipă. Deşi Craiova este formaţia sa de suflet, „Hagi“, cum este alintat Luţu de către fani, vrea ca Pandurii să fie echipa învingătoare. „Îmi doresc, fără nicio supărare pentru fanii din Bănie, să câştige formaţia la care joc acum, iar Universitatea să-şi atingă obiectivul. Este o echipă bună, care, după părerea mea, va încheia campionatul pe unul dintre primele cinci locuri“, a spus Luţu.

„Sper să joc şi să o fac cât mai bine“

Acesta se consideră pregătit să joace în derbiul de duminică. „Mă pregătesc fizic şi sufleteşte mai mult ca niciodată. Îmi doresc să prind lotul şi dacă voi juca să o fac cât mai bine. Va fi un meci de care depinde viaţa ambelor formaţii. Noi să mai facem un pas înainte pentru evitarea retrogradării, iar Craiova pentru a rămâne în lupta pentru cupele europene. Cele şapte puncte, cât este distanţa faţă de ultimul loc retrogradabil, nu sunt destule “, a mai spus Ionuţ Luţu.


Vezi ce jonglerii poate face Ionuţ Luţu, chiar şi atunci când nu are minge.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite