Craiova: Locuitorii Băniei, atenţionaţi să-şi depună declaraţiile de venit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza numărului scăzut de persoane care şi-au depus declaraţiile de venit, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a ieşit în stradă pentru a le reaminti oamenilor că trebuie să completeze şi să aducă la Finanţe D200.

În Craiova, promoterii oferă de azi materiale informative in Piaţa Unirii. Contribuabilii pot depune declaraţiile prin poştă (scrisoare recomandată) sau online (pentru cei care deţin certificate digitale). Potrivit ANAF, până în acest moment, doar 24% dintre contribuabilii persoane fizice care au obţinut venituri în anul 2008 din activităţi independente, cedarea folosinţei bunurilor, activităţi agricole impuse în sistem real, câştiguri din transferul titlurilor de valoare (acţiuni, părţi sociale,etc.), câştiguri din operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen au depus formularele D200.

Se prelungeşte programul la Finanţe

În acelaşi timp, în perioada 13 - 15 mai 2009 inclusiv, programul de lucru al administraţiilor financiare a fost prelungit pînă la ora 18,30 sau, dacă este cazul, pînă la deservirea ultimului contribuabil prezent la ghişeele Fiscului, astfel încât să fie evitată aglomeraţia care s-ar putea crea la depunerea declaraţiilor de venit.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite