Craiova: Lacrimi şi rugăciuni pentru Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mânăstirea de la Maglavit, Dolj a adunat duminică aproape 150 de oameni, veniţi să se roage pentru Gigi Becali să i se facă dreptate. „Nu este vinovat. A făcut atât de multe pentru comună şi cei din zonă, încât acest om nu poate fi rău, aşa cum încearcă autorităţile să-l prezinte”, a spus cu ochii în lacrimi Lucica Jianu, venită la Maglavit tocmai de la Rast. La slujbă, enoriaşii şi preotul mânăstirii la ridicarea

Sute de oameni pe care domnul Becali i-a ajutat m-au sunat şi mi-au spus că vor să facă şi ei ceva pentru a-i fi alături, pentru a-l susţine. «E om cu frică de Dumnezeu şi trebuie să-l ajutăm şi noi cu ce putem, cum ne-a ajutat şi el pe noi», mi-au spus oamenii”, a declarat Nicolae Minae, fost preşedinte al PNG Dolj.
„În fiecare zi ne rugăm pentru ctitorii şi binefăcătorii noştri, şi implicit şi pentru domnul Becali, fără de sprijinul căruia această Biserică nu ar fi existat în acest moment. Ne rugăm şi astăzi pentru el şi credem în nevinovăţia lui şi în faptul că va fi eliberat. În fiecare zi Dumnezeu înfăptuieşte minuni şi va fi şi cazul lui, pentru că un om care a ajutat atât de mulţi oameni nu poate fi rău”, a declarat preotul Vladimir Dărângă, stareţul mânăstirii de la Maglavit.
Puteţi urmări subiectul pe larg în ediţia de luni a ziarului Click.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite