Craiova: Judecarea lui Mititelu, amânată la cererea clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Disciplină din cadrul FRF trebuia să-l judece astăzi pe finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu, după ce s-a autosesizat în urma declaraţiilor făcute de acesta în scandalul care a cuprins fotbalul românesc.

Mititelu a afirmat săptămâna trecută că 70 la sută dintre arbitri iau şpagă, iar federalii i-au cerut să probeze acest lucru, chemându-l în faţa Comisiei de Disciplină. Clubul Universitatea Craiova a solicitat însă amânarea cazului, iar membrii comisiei au fost de acord, urmând să analizeze situaţia la şedinţa de miercurea viitoare.
Iată declaraţia dată de patronului Ştiinţei, care i-ar putea crea din nou probleme: „Unii arbitri îmi spuneau că suntem calici, că pleacă de la Craiova cu mâna goală. Nu neapărat că nu dăm mită, dar unii oferă whisky, parfumuri, cadouri şi alte lucruri. Aceasta era un fel de mustrare la adresa mea, că Universitatea este o echipă zgârcită. 70 la sută din arbitri iau şpagă. O să spun şi eu ca Mircea Sandu, că am auzit la o agenţie Loto despre asta. Aşa a procedat şi preşedintele Sandu. Ce spun eu despre arbitri, toţi ştiu, dar se dau şmecheri acum, că nu ştiu şi că nu au auzit. Se dau ultra-corecţi, dar ştiu exact cum stau lucrurile“.
Adrian Mititelu se poate considera un client al Comisiei de Disciplină şi un contizant fidel la bugetul FRF, el fiind amendat numai în acest sezon cu 300.000 de lei, în urma declaraţiilor făcute.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite