Craiova: Iubiţi şi câinii vagabonzi...- revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa locală scrie azi despre soarta câinilor comunitari din Craiova de care se îngrijeşte Asociaţia „Suflete Nevinovate” dar şi despre performanţa elevilor de la Şcoala 21 din Bănie, care au câştigat toate trofeele puse în joc la Campionatul mondial de dans sportiv modern.

„Suflete Nevinovate“ strânge semnături pentru un adăpost canin. Abandonaţi, snopiţi în bătaie, aruncaţi într-un stabiliment temporar şi, în cele din urmă, ucişi fără milă prin parcuri, străduţe dosnice, cartiere mărginaşe, scrie azi cotidianul Gazeta de Sud. Aceasta este soarta câinilor comunitari din Craiova, în lipsa unui adăpost canin care le-ar putea salva viaţa. Voluntarii Asociaţiei „Suflete Nevinovate”  vor să strângă semnături de la craioveni pentru construirea unui adăpost canin.


Premii pentru elevii doljeni. Ediţie Specială de Oltenia aminteşte azi în paginile sale despre performanţa elevilor pregătiţi de profesoara Viorica Toma la Campionatul mondial de dans sportiv modern. Componenţii lotului, cei mai mulţi de la Şcoala Generală Nr. 21 Craiova, s-au întors de la campionatul mondial de profil, desfăşurat în Serbia, la Borisa Kidrika BB, în perioada 7 - 10 mai, cu toate cupele şi medaliile puse în joc. Din lotul de gimnastică şi dans sportiv modern au mai făcut parte elevi de la şcolile generale 22, 39, 23, 24, 18, 12 şi 37.

Copiii au învăţat regulile de circulaţie. Cotidianul Cuvântul Libertăţii îşi informează azi cititorii despre proiectul „Educaţie rutieră preventivă în slujba vieţii şi sănătăţii copiilor”, organizat în parteneriat cu Poliţia Rutieră şi Societatea Naţională de Cruce Roşie (SNCR) – Filiala Dolj. Micuţii de la Grădiniţa nr. 52 „Phoenix” din Craiova au învăţat câteva reguli elementare de circulaţie de la poliţişti.

Jandarmii se pun în pielea teroriştilor.  Cotidianul Lupa scrie azi despre profesionalismul jandarmilor care fac parte din Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova. O pregătire fizică şi psihică riguroasă şi multe antrenamente tactice fac din structura antiteroristă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova o forţă de elită. Calităţile jandarmilor craioveni sunt recunoscute de zecile de diplome şi premii obţinute atât în ţară, cât şi peste hotare în cadrul misiunilor la care au participat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite