Craiova: Interlopul de la ANIF în faţa judecătorilor (update)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul termen la Tribunalul Dolj al procesului fostului şef al ANIF, Costel Iancu are loc astăzi la ora 8:30. Fostul demnitar este acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

Alături de fostul şef al Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare au mai fost trimişi în judecată şi Laurenţiu Gheorghe Capotescu zis Pătatu’, Marian Sandu fost Cristescu, zis Fibră, Lucian Bîltac, Geromin Victor Bîltac şi Robert Ştefăniţă Bâltac. Victimele care au fost audiate de procurorii DIICOT care au instrumentat dosarul lui Iancu au fost Constantin Căluşaru (devenit Niţu, din satul Padea, judeţul Dolj), Adrian Radu (Orşova-Mehedinţi) şi Alexandru Andrei (Bălceşti – Vâlcea), cetăţean rezident în Austria. La dosar se găsesc şi poze şocante cu victima Constantin Niţu, sechestrat şi legat cu lanţuri de gât.

Amânare pentru Costel Iancu

Magistraţii Tribunalului Dolj au amânat astăzi procesul în care Costel Iancu, fostul preşedinte al Administraţiei Naţionale pentru Îmbunătăţiri Funciare este acuzat de mai multe infracţiuni alături de alte şapte persoane. Următorul termen a fost programat pentru data de opt aprilie. Avocatul din oficiu al acestora, Cristiana Panal, ne-a declarat că  procesul a fost amânat întrucât inculpaţii au formulat cerere scrisă să-şi anagajeze apărător.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite