Craiova: Inconştienţa la volan face din nou victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident mortal în comuna Cernăteşti, Dolj! Un copil de numai 10 ani a decedat din cauza inconştienţei tatălui său de 37 de ani, care s-a urcat beat la volan, fără a avea nici măcar permis de conducere şi a apăsat acceleraţia la blană.

Sâmbătă, în jurul orei 18, Stancu Eugen de 37 de ani din comuna Cernăteşti şi-a luat copilul şi s-au urcat în autovehiculul proprietate proprie, o Dacia 1310. Datorită vitezei excesive, Stancu a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă şi a intrat într-un şant, de unde a fost proiectat din nou pe carosabil.
În urma impactului, fiul de 10 ani al şoferului şi-a pierdut viaţa.
„În urma cercetărilor efectuate de organele de poliţie, s-a stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, acesta nici nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Stancu Eugen riscă acum inchisoare pentru omor din culpă, având circumstanţe agravante pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite